Met een bloemengroet van Fleur '89 maakt u iedereen blij! 

Wie zijn wij?


Fleur '89 is één van Nederlands duurzame bloemisten en al jaren een begrip in Wateringen en wijde omgeving. 
Als vooruitstrevend familiebedrijf staat kwaliteit bij ons voorop. Wij kopen twee keer per week verse bloemen in bij bloemenveiling FloraHolland en halen regelmatig verse producten direct bij de kweker.
 
Vanuit onze sfeervolle winkel in de Vers 5 voorzien wij particuliere klanten van alles op het gebied van bloemsierkunst. 
Ook op de zakelijke markt zijn wij erg actief; wij verzorgen interieurbeplanting op maat, verrassen u met een wekelijks of maandelijks afgesproken arrangement en maken uw personeelslid of relatie blij met een prachtig boeket.

Duurzame bloemist


Sinds begin 2012 is Fleur '89 één van de gecertificeerde Duurzame Bloemisten in Nederland. Dit houdt in dat wij werken met groene stroom, dat we gekeurde schoonmaakmiddelen gebruiken en dat onze bloemen zoveel mogelijk volgens het milieukeurmerk MPSA geteeld zijn. Ook hebben wij wekelijks biologisch geteelde bloemen in ons assortiment.
Wilt u als bedrijf duurzaam inkopen? Dan is Fleur '89 een geschikte partner. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over ons certificaat en uw wensen te bespreken. Voor meer informatie kunt hieronder naar de website van 'Barometer duurzame bloemist' gaan. Hier vindt u de precieze voorwaarden en criteria waar wij als Duurzaam Bloemist aan moeten voldoen.