Prachtige bloemwerken

Zowel bij een feestelijke als een trieste gebeurtenis verzorgen wij uw bloemwerk met de aandacht die het verdient.  

Bloemwerken


Een feestelijke of juist een trieste gebeurtenis. Ze komen beide voor in uw leven. Wij geven u graag op een persoonlijke wijze aandacht bij deze dagen. Wij komen gerust bij u langs om voorbeelden te laten zien van de mogelijkheden. Zo komen we altijd tot een goed, bijpassend arrangement dat geheel naar uw wensen is.

Rouwwerk


Iedereen verdient een waardig afscheid. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u kwaliteit kunt verwachten. 
Qua bloemen, maar ook qua uitvoering en houdbaarheid. Alles is mogelijk op het gebied van rouwbloemen en -stukken. 
Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, zorgen wij ervoor dat de opdracht met uiterste zorg wordt uitgevoerd door één van onze specialisten op het gebied van uitvaartbloemen. Bezorging kan door heel Nederland van maandag tot en met zaterdag (uitgezonderd feestdagen).
Een aantal voorbeelden van rouwstukken:

• Biedermeier
• Rouwstuk in druppel-vorm
• Gegroepeerd/ modern
• Bonte stukken
• Harten/ sterren

Uiteraard staan wij ook open voor uw eigen ideeën; wij maken graag iets naar uw voorkeur. Kom eens langs of bel voor een afspraak, zodat wij samen met u tot een passend resultaat kunnen komen. Wij komen ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Bruidswerk


Gaat u trouwen? Daar hoort natuurlijk een bruidsboeket bij. En vindt u het leuk als alle gasten een mooie corsage dragen? Misschien droomt u wel van een kerk of feestzaal vol met prachtige bloemen? En een bloemstuk op uw trouwauto, wat dacht u daarvan? Kortom, er zijn eindeloos veel mogelijkheden om uw bruiloft op te fleuren. Eigen ideeën zijn uiteraard ook van harte welkom. Het is tenslotte uw dag.

Bent u nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? 
Kom eens langs of bel voor een afspraak, zodat wij samen met u tot passend resultaat kunnen komen.